Brannmanns Terningliga


I et desperat forsøk på å komme tilbake til normalsituasjon, har Brannmann startet å simulere Eliteserien i en terningliga. Første serierunde ble kastet i helgen, og kamp for kamp ble terningene kastet. Molde med blå terning, Brann med rød og AaFK med lilla - i mangel av orange.
Hvordan det gikk i første serierunde kan du se her på denne facebooksiden: https://www.facebook.com/groups/fotballsida/ (scroll litt ned på siden)
Ellers er det veldig lov til å bli medlem av denne siden. Den driftes av en trønder, og forumet domineres av fundamentalistiske Rosenborgsupportere som kun ser sort/hvite terninger i alle retninger! Vi trenger så absolutt litt balanse i supporterskaren her!

Ellers er det abstinensetendenser i fotballivet til Brannmann. Savnet etter å se to fotballag, en ball og rop fra sidelinjen er enormt. Spørsmålene er mange rundt sesongen 2020. Vil Liverpool få sin fortjente seier? Vil noen vinne Champions League i år? Har 4, 5 og 6 divisjonsspillerne på Sunnmøre nok kondisjon til å komme igjennom det tette kampprogrammet som kommer? Brannmann ser for seg følgende løsninger for de lavere seriene i Norge:

- spille halv serie?
- Bruke høsten og vinteren til å spille serien - med mange innekamper i storhallene på Sunnmøre
- La Brannmann avgjøre serien med terningkast

For de øverste seriene har nå NFF en herlig mulighet til å omgjør det norske fotballsystemet. Start serien i august og avslutte med cupfinale i starten av juni. Ta vinterpause desember, januar og februar. Det er pinnkaldt å sitt på fotballkamp uansett hele året, så om vi er supportere i november eller mai spiller ingen rolle.

Ellers håper jeg de ulike mediene nå våkner til liv igjen med fotballstoff. Breddepodden til Blindheim, Mr.Moles betraktninger på Outzide på Emblem. Sunnmørspostens rikholdige masse med breddestoff. Sunnmørspostens podcast Sunnmørsball. Få oss tilbake til de gode tider og skap håp og fremtid:-) Brannmann gjør med dette et spedt forsøk på å få ting på skinnene igjen. 

I dag var jeg en tur i Volda ved Rotsetvatnet. I deilig solskinn var en far og en sønn på bana og lekte seg med ballen. Noen ungdommer stod i firkant og sentret, og med vår i luften kom håpet til Brannmann om en snarlig oppstart av fotballseriene.

Dette var alt for denne gangen. Følg Brannmanns Terningliga på Fotballsida på Facebook! Målrikt og spennende! 

Kommentarer