Valentine på Color Line!

Bilderesultat for hjerte
Etter en lang skrivepause er det på tide å teste tastaturet igjen. Brannmann konstanterer med et lett overblikk at ingen bokstaver har flyttet seg, så da er det bare hamre løst!

By By Gy
I denne søte oppkjøringstid er det mye å lese om både tipp og topp-fotballen. Heteste saken etter nyttår i Ålesund er Pape`s mystiske forsvinning. Gutten fra Senegal misstrivdes i Ålesund, og viste gjentatte ganger at han ikke ønsket å være i byen. Og når Lars tordner mot metodene som ble brukt av Gueyes metode skjønner jeg godt det. Brannmann stempler det hele som lite profesjonelt og forbilledlig for kommende fotballspillere. Men nå er Pape trygt plassert i en liten gallerlandsby sør i Gallia. Kommunen han nå kommer til er ikke stort større en Ålesund kommune, og har fine hus slik som oss. Det eneste som skiller fra vår vakre by er klima og at byen har en egen togstasjon.
I den romerske utposten Kortrijk vil  Pape bli strengt passet på av en kar som drakk LITT for mange styrkedråper som liten, og kompisen Asterix. Mens Ålesund er en fiskerlandsby, er Kortrijk mer en tegneserieby. Forfatteren av Lucky Luke er fra denne byen i Belgia som ikke begynner på B.
Brannmann er opptatt av tilgivelse og nåde til å gå videre i livet, og jeg håper Pape nå skyter raskere en sin egen skygge og får suksess i sin nye klubb. 

Søt musikk?
En søt nyhet for fotball-sunnmøre er fusjonen av AaFK og Fortuna. Ove Thue sang i en Brannsang en gang at kanskje Per Ove Ludvigsen (Brann) og Gro Esepeseth (Sandviken) kunne gå sammen og få barn. Da ville Bergen bli servert barn med gode fotballgener. Og Brannmann ser jo for seg at når herrene og damene til AaFK møtes til en kaffi og frukt i loungen på Color Line kan det få uante konsekvenser for fotballfamilien her i byen. Nå skal ikke Brannmann ta på seg rollen som Kirsten Giftekniv, men her har trolig Vik og Hoseth satt igang en prosess som kan blir meget fruktbar over tid! Når barna kommer kan G16 laget være barnevakt mellom treningene. I England pusser jo ungguttene skoene til proffene, og da skulle det bare mangle at ikke ungguttene kunne trillet rundt med spillernes sponsede Stokke-vogner. Dette var kun en tanke, så nå må ikke dere bli altfor hissig på Brannmann i hva han legger seg opp i... (har allerede hørt rykte om et par som spiller i både herre og kvinnelaget, så da er vi i gang).
Stokke, Stroller Winter Kit Onyx Black

Sku-mil
Brannmann har jo tidligere skrevet om posisjonering i sunnmørsfotballen. Trenere og spilleres som bytter klubber over en lav sko. Slik er det også i år. Og slik må det være også. 2. og 3. divisjonslagene ønsker å hente de som markerer seg i 4. og 5. divisjon, og trenere går opp og ned i ambisjonsnivå. Brannmann håper at klubbene beholder hodet på i disse prosessene og ikke påfører spillere og trenere lønninger som blir vanskelig å forsvare. Uansett er det artig å se at at AaFK Kvinner, Brattvåg og Hødd er villig til å la lokale gutter få prøve seg. I tillegg er Spelkavik og AaFK 2 online i kampen om de spillerne som kan hjelpe lagene til ny kontrakt i år. En aldri så liten trend er denne flørten mellom AaFK og Hødd. Spillerflyten har gått begge veier, og det er tydelig en kulturendring på gang i forholdet mellom klubbene. Styret i Hødd har hatt mye å jobbe med, men det kan jo være at AaFK-trollet har forlatt gangene på Høddvoll? Brannmann håper det, og at samarbeidet skal bli det beste for de som legger kabalene.

Bilderesultater for spillet mil"

Hva så med Brann?
-Det ble seier mot Horsens i årets første kamp
-Laget har vært på "treningsleir" på Gran Canaria
-Jon Helge Tveita kommer fra Særp
-Bamba er raskest på løpstest
-Har fortsatt røde drakter
-Kristoffer Barmen blir trener i Paradis (6.divisjon Hordaland)

Brannmann er som vanlig lite optimistisk på sitt eget lags vegne, men jeg tar stein for stein og sparker i vei (fritt sitert Monsmjelden)


Da trykkes send, lettere sjokkert over å ha kommet igang med tastaturet igjen

 

Kommentarer