Først mennesket, så fotball.

Bilderesultat for rune bratseth
Vennskap først
Brannmann har sikkert sagt det før. Reidar Vågnes er en klok mann. Mannen som henter gode spillere på løpende bånd fra Afrikas land, er opptatt av å skape trivsel for fotballinnvandrerne. Vi har alle fått med oss at Pape vil bort fra byen vår. Hittil hører vi at dette handler om sportslig uenighet med Bohinen. Men det Brannmann vet, er at Pape sin beste kamerat i Ålesund også har flyttet. Pape har hatt mye kontakt med Herd-gutten som nylig ble Raufoss-spiller, og det er klart at når bestevennen flytter så synker trivselen. I tillegg har Pape flyttet for seg selv og er med det mer overlatt til seg selv. Derfor har denne saken flere sider en kun spilletid og kjemi med Bohinen.
Nå leses i nyhetene at Vågnes har hentet en kompis av Pape til Ålesund. 18 åringen Mamdou er i byen og skal prøve seg for AaFK. La oss håpe at dette skaper ny trivsel for Pape, og at de to får fortjente spilletid. Vi trenger et sterkt AaFK som kan kjempe om opprykk til nivået der Brann er.

Tabelltips
Brannmann er nå i tabellmodus. Som stolt vinner i 2018 av Norborg sin internasjonale kåring av tabelltipping i 5 divisjon Sunnmøre, settes det ære i å vinne i 2019 også. I tillegg skal tabelltips komme i divisjoner fra topp til tå i vårt fotballfylke. Siden forrige blogg har jeg fått audiens i Voldasupporter på Facebook. Det betyr innblikk i alt som rører seg i lokal fotball både her hjemme og i Danmark. På Voldasupporter er deg kun håndball som forstyrrer litt. Håndball er en idrett med altfor små mål og altfor mange scoringer. Ellers synes jeg at håndballspillere er noe av det tøffeste som finnes. Det skulle vært mange flere håndballspillere i fotballen (sa han med et smil om munnen).

Men her får den vante leser bare følge med! Eliteserien og Borettslaget blir først ut i min tipskavalkade i neste blogg.

Rune Bratseth
I en samtale med en hyggelig venn, ble jeg gjort oppmerksom på at "nå må Brannmann fylle sitt liv med annet innhold en tull og tøys". Når Brannmann hører podcast og radio letes det rask opp "Are og Odin" eller "Utakt" fra NRK. Kostelig moro på høyt tullenivå.
Derfor er det med glede at jeg nå har mottatt nye tips på hva jeg kan høre på når jeg surrer rundt på gangfeltene her i Nordvest.
Det med stor varme jeg deler denne linken av podcast-intervju med Rune Bratseth. Det er KRIK (Kristen Idrettskontakt) som har kommet i dialog med Champions League eksperten vår. Ta deg tid til å lytte til gode fotballhistorier og en fin livshistorie.
Podcast med Rune Bratseth

nb: Du kan også høre Podcast med Astrid U. Jakobsen i Krik sin podcast.

Ellers må dere for all del komme med anbefalinger av andre podcaster som kan berike en mann sitt liv.

Da trykkes send etter en artig mattetime i dag. I emnet statistikk gjorde vi en rask undersøkelse på hvem som vinner serien av lagene Manchester City, Liverpool og "I dont care". Når Brannmann introduserte laget "I don`t care", hører jeg en elev hviske til sidemannen: "er det et lag"? "I don`t care" vant forøvrig avstemningen suverent!


Kommentarer