Sunnmørsmesterskap i straffespark!

Bilderesultat for penalty kick drawing
Blogglistenhits


Sunnmørsmesterskap i straffespark
Dagens blogg starter med litt reklame. Lørdag 26.mai arrangeres tidenes første Sunnmørsmesterskap i straffespark på Emblem. Initiativtaker er den gamle sluggeren på Langevågs backlinje på åttitallet, Helge Åkernes. Åkernes var et stort talent helt til han oppdaget at spissene på Skodje G70 løp fra han. Mulig Frode Haukeberg er medskyldig her. Nå ønsker han å engasjere gamle og unge fotballspillere til en høytidelig straffesparkkonkurranse. Brannmann stiller også - i Branndrakt! I onsdagens Nytt i Uka frykter jeg at du får se en potetsekk av en keeper redde et skudd fra selveste Åkernes.
Reglene er enkle. Et lag består av 5 spillere. Lagene blir satt opp i puljer der alle lag i puljene møter hverandre. Så blir det sluttspill av dette før det kåres en vinner. Mer om arrangementet finner du her:
Straffespark
Medarrangør er Ungdomsskoret Respons som på denne måten skaffer seg inntekter til sin sommertur til Nederland. Det koster 200,- pr spiller (1000,- pr lag). Se linken for påmelding. Det er allerede 8 lag påmeldt, så her er det bare å svinge storslegga å melde seg på!




Så til runden:

NM: Ingen store bomber denne runden. Brann tusler seg inn til 1-0 bak Løvstakkfjellet mot Fyllingsdalen. Hødd imponerer ufattelig med seier mot Ballsund, og Brattvåg ble alt annet en ydmyket mot Rosenstyret. I neste runde skal Brann til Lillestrøm, så da regner jeg med at det blir walk in the park på vei mot Ullevål.

Eliteserien:
Brann startet lørdag med en enkel seier borte mot Start. Hjemmelaget skapte meget lite, og selv om det kun ble napp en gang for målfiskende bergensere, så holder det i massevis. Vi har hittil kun sluppet inn to mål på 8100 minutt! En helt utrolig prestasjon! Ranheim fortsetter med sitt seierstog gjennom Norge, og smadret selveste Odd ved Trondheimsfjordens bredde. Molde sliter mot alle for tiden, og kan snart avskrives som seriøs utfordrer til Brann. 1-2 hjemme mot Bodø Glimt er til å le av. Rosenstyret vant overbevisende borte mot Brylkremens venner fra Stabæk.

Borettslaget:
AaFK imponerer stadig vekk, og mot Bergens Herd, Åsane vinner de en underholdende kamp. Uheldigvis er IKEA i Åsane stengt på søndag, så handlelistene fra spillerfruene til AaFK-mennene forblir uforløst. Sogndal tapte mot Ulla, og kanskje blir Jevnakerlaget en større utfordrer til AaFK en bygutta fra Sogndal? Viking fikk med seg et helt poeng fra Levanger så nå er det hele fire poeng fra AaFK og ned til kvalikplassene. Tøffe greier om AaFK kan rykke opp på direkten. Florø og Kongsvinger sliter hardt i bunnen. To av de største geografiske kontrastene i Borettslaget.

Posten:
Brannmann var i dag på kjøretur til Brattvåg for å se om det var grunnlag for å slutte å kalle laget for Tåkelandet. Det var det ikke. Tykk tåke fra sentrum til Hildre. I helgen var laget fra Tåkelandet p besøk hos bruttern (Brannmann har en bror som heter Vidar). Kjedelige 1-1 var ingen ting å skrive hjem om. Likedan med Hødd. 1-1 der også mot et annet Rogalandslag - Egersund. Dermed befinner de to sunnmørslagene i trygg situasjon på tabellen.

Tippeligaen:
Bohemene fra skyggesiden av Moa fikk en viktig seier hjemme mot speiderguttene sitt andrelag. Viktig for rødtrøyene! Herd hadde Follo fra Ski på besøk. I Ski ligger fornøyelsesparken Tusenfryd, og det ble tivoli på kjøpesenteret søndag. 2-3 tap for sunnmøringene og rosatrøyene fra Akershus leder enda denne avdelingen. Hødd2 tapte, men med hederlige 1-2.

Twitterligaene:
Få kamper denne uken, men Bergsøy fikk roet ned ytre bydel med 4-0. Da puster herøyværingene Emblem i nakken, men er fortsatt et helt poeng bak.

På nivå to fikk Blindheim gjøre som de ville mot de små grønne menn fra Volda. RBKlookalikene vant hele 4-0 mot tabellnabo på toppen av TWL2!

På nivå tre er det med tristhet å lese at samarbeidslaget Stordal/Ørskog ligger på nest siste plass etter 0-3 mot Vika sine reserver. I storhetsdagene var Stordal på høyde med Spjelkavik sitt førstelag, og nå må man til og med slå seg sammen med erkefienden Ørskog for å få til et lag. Når alt dette er sagt snakker vi om Sunnmøres minste kommune, og Brannmann vet at det jobbes meget godt i fjordbygda, og når det blir viktigere å falle ned på en fiktiv jordklode på en skjerm nær deg, så taper fotballen kampen om ungdommen.

Damenes:
Da er det en solid trøst at bygda sitt damelag suser gjennom 4.div. Det er solid med 1-1 mot Herd 7 (eller var det 3). For vårt eget damelag var det spillefri denne uken, men det rapporteres om skuddtrening med positivt utfall på fake-gresset på Emblem.
I 2.div vant både Herd og Fortuna og gjør med det Brannmanns spådommer om middelhavsfarere til skamme - foreløpig.

Siden det var få kamper i TW1 denne uken fristes Brannmann til å tippe litt resultat med denne ukens runde.

16. mai:
Emblem-Sykkylven: 3-0
Valder-Godøy: 1-1
Ørsta-Volda: 2-2
18.5
Larsnes/Gursken-Bergsøy: 1-3
SIF/Hessa-AaFK 2: 3-3
Rollon-Hareid: 10-0 (Bare for å prøve å sette ut divisjonens hardeste Emblemskonkurrent)

Da trykkes send med venstre hånd og flagget i høyre hånd!


Kommentarer